Osale olulises küsitluses! Küsitlus on suunatud terminibaaside kasutajaile, et saada teada nende kasutusharjumusi ja -vajadusi

Kutsume osalema Eesti Keele Instituudi terminoloogiaosakonna küsitluses. Küsitlus on suunatud terminibaaside kasutajaile, et saada teada nende kasutusharjumusi ja -vajadusi. Peamiselt keskendutakse Eesti Keele Instituudi hallatava terminibaasi Esterm kasutusmugavuse uurimisele. Eesmärk on uue kasutajaliidese arendamisel vältida seniseid ebamugavusi ja luua uusi võimalusi, mis hõlbustaksid terminibaasi kasutamist ning vajaliku info või lisainfo saamist. Vastamine võtab aega ligikaudu 10 minutit. Kõigi küsitluses osalejate vahel loosime välja Piletilevi kinkekaardi väärtusega 20 eurot. Lisaks küsitlusele on plaanis terminibaasi kasutajaid intervjueerida (osaluse osas saab nõusoleku anda küsitlusevormi lõpus), et uurida kasutajate käitumist veebilehel veelgi detailsemalt. Kui soovid osaleda ka intervjuus siis suureneb võiduvõimalus kaks korda. Palju edastage seda küsitlust kõigile, keda antud teema võib lisaks teile puudutada teie organisatsioonis. Küsitlusele saab vastata: https://twn2.typeform.com/to/OYjL7e Intervjuusid ja uuringut viib läbi Trinidad Wiseman OÜ. Täpsustavad küsimused palun esitada Tanel Trompile tanel.tromp@twn.ee   Suur tänu panuse eest!